Yamayoga

Mød mig.

Mit navn er Annette, og jeg har haft fornøjelsen af at undervise i Blid yoga med mange elementer fra Yin Yoga i Rødovre i Loaderiet i  4 år nu.


Jeg er uddannet Hatha- og Yinyasa yogalærer fra Path of Yoga i Thailand samt dedikeret Yin yogalærer fra Yoga Collective i Åarhus, for det var i Yin yogaen jeg fandt hjem.


Sideløbende har jeg tilføjet ekstra viden om at facilitere yinundervisning fra Yvonne Hansen, lært japansk Lifting, taget supplerende uddannelse i yoga anatomi hos Ro Terapi på Frederiksberg, massagekursus hos munkene i det hellige Wat Pho Massage School in Bangkok, og netop været på Aroma massage kursus i Helsinge.


Min rejse ind i verdenen af yoga har været fyldt med spænding, forundring og passion.


Jo flere lag jeg dykker ned i indenfor dele af den alternative verden, jo mere begejstret bliver jeg. 

Begejstret over der findes så mange muligheder for at finde ro i meditation, i vejrtrækningsøvelser og i afspænding; helt særligt i YogaNidra (yogisk søvn) til kroppe, som er udfordret i et moderne travlt liv i Danmark.


Der er så meget læring indenfor yoga og yin som giver muligheder for, at kroppen og leddene kan forblive smidigt, når vi kan få fat i bindevævet, og kroppen kan finde ro, hvis vi lærer meditation, gode vejrtrækningsøvelser og afspænding.


Jeg underviser indenfor kropskærlig bevægelse og yoga og jeg vil så gerne dele denne vidunderlige praksis med dig. 


Kropskærlig fordi det handler ikke om hvad du kan præstere overfor andre, men hvad du kan præstere overfor dig selv. At du kan se din egen udvikling efter at have været i forløb hos mig.


Jeg underviser kun i forløb af 7 gange. Det gør jeg ud fra en overbevisning om, at du så selv kan mærke på din krop, hvad det giver dig. Meget af min undervisning er med lukket øjne, hvis du altså er komfortabel med det. Lukkede øjne fordi du skal mærke dig og din krop og ikke sammenligne dig med andre, for det er dig det handler om.


Har også nogle workshopfor at vi har mulighed for at fordybe os, for det er som om der aldrig helt er tid nok 🙂


Yoga er ikke bare en træning for mig; det er en livsstil. Jeg tror på, at en sund livsstil ikke kun handler om fysisk velvære, men også om at nære sjælen og sindet.


Udover min kærlighed til yoga, er jeg dybt engageret i at fremme en sund kost. Tog for mange år siden en kostvejledningsuddannelse fra Birgitte Nymann og er meget inspireret af Louise Bruuns syn på verden indenfor yoga og kost.


Derfor kommer jeg også med inspiration om kost og om at få grøntsager ind i din hverdag under min blog, som også rummer refleksioner over livet.


For 7 år siden blev jeg introduceret til vinterbadning. Jeg elsker alt ved havet og har altid gjort det. Bare at være ved havet, høre havets
brusen, bade i det, ror i det og svømme i det. Som barn havde vi båd og tænker også vi en dag nok ender der igen. Nu er jeg endelig blevet
medlem af Vedbæks Vinterlaug efter at have stået og frosset på broen. En ny verden venter.

 

Tryghed, nærvær og faglighed er grundstenene for mig i livet og i min undervisning.

Familie er hjertet af mit liv, og jeg er velsignet med to vidunderlige voksne børn og min mand, som jeg har delt de sidste 30 år sammen med. Jeg er så heldig, at jeg deler min interesser for kroppen, kost, havet og naturen med min familie. Det giver os dage fyldt med inspirende oplevelser i natur, ved vandet, nye opskrifter indenfor grøn mad og kødreducerende retter.


Den kærlighed og balance, jeg finder i min familie, inspirerer mig til at skabe en atmosfære af velvære og harmoni i mine yogaklasser. Jeg stræber altid efter at tilføre det ekstra til min undervisning, så de, der deltager i mine timer, får den mest givende og transformative oplevelse.


Tak for at tage dig tid til at lære mig bedre at kende. Jeg ser frem til at byde dig velkommen på måtten og deltage i din rejse mod indre ro, styrke og balance.


Namaste  (Det guddommelige i mig, ærer det guddommelige i dig)


Annette

 
 
image00012
image00038
image00046
DSCF6809 (2)
118617809_1102079696853579_8309079872014310067_n
DSCF6811 (2)
DSCF6698 (2)
image00018
image00025
Load More

End of Content.